Najbliższe szkolenia

Szkolenie energetyczne

start: 02.10.2017
miejsce: Bydgoszcz


Kurs pierwszej pomocy

start: 23.10.2017
miejsce: Świecie


Szkolenie energetyczne

start: 02.10.2017
miejsce: Bydgoszcz


Kurs pierwszej pomocy

start: 23.10.2017
miejsce: Świecie


Szkolenie energetyczne

start: 02.10.2017
miejsce: Bydgoszcz


Kurs pierwszej pomocy

start: 23.10.2017
miejsce: Świecie


Szkolenie energetyczne

start: 02.10.2017
miejsce: Bydgoszcz


Kurs pierwszej pomocy

start: 23.10.2017
miejsce: Świecie


Szkolenie energetyczne

start: 02.10.2017
miejsce: Bydgoszcz


Kurs pierwszej pomocy

start: 23.10.2017
miejsce: Świecie


Szkolenie energetyczne

start: 02.10.2017
miejsce: Bydgoszcz


Kurs pierwszej pomocy

start: 23.10.2017
miejsce: Świecie


Szkolenie energetyczne

start: 02.10.2017
miejsce: Bydgoszcz


Kurs pierwszej pomocy

start: 23.10.2017
miejsce: Świecie


Szkolenie energetyczne

start: 02.10.2017
miejsce: Bydgoszcz


Kurs pierwszej pomocy

start: 23.10.2017
miejsce: Świecie


Newsletter



Wiadomość HTML?

Zaufali nam

  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

Zasady GHP i GMP oraz system HACCP

ghp 2Szkolenie ma na celu kształtowanie umiejętności stosowania zasad GHP i GMP oraz wdrażania i aktualizowania systemu HACCP.
Korzyści dla Uczestników szkolenia:
Uczestnicząc w szkoleniu zdobędziesz wiedzę niezbędną do samodzielnego funkcjonowania w procesie zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, a dzięki zajęciom warsztatowym poznasz praktyczne rozwiązania dotyczące opracowywania procedur, instrukcji, formularzy, analizowania zagrożeń, monitorowania oraz weryfikowania i aktualizowania systemu.
Szkolenie szczególnie polecamy dla:
Osób odpowiedzialnych za politykę bezpieczeństwa żywności, osób wyznaczonych do samodzielnego wdrażania systemu HACCP, pracowników i kierowników działów jakości oraz menedżerów pragnących pogłębić swoją wiedzę nt. systemu HACCP.
Ramowy program szkolenia:
  • Przepisy prawne krajowe i wspólnotowe w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • Rodzaje zagrożeń w żywności (biologiczne, chemiczne, fizyczne), ich źródła oraz sposoby zapobiegania
  • Zasady GHP/GMP
  • Opracowywanie procedur, instrukcji, prowadzenie zapisów w zakresie GHP/GMP
  • Wdrażanie systemu HACCP
  • Zasady audytowania systemu HACCP
  • Przykłady praktyczne
Szkolenie prowadzą:
Nasi wykładowcy to wyspecjalizowani fachowcy z dziedziny zarządzania bezpieczeństwem żywnościowym oraz zarządzania jakością z wieloletnią praktyką i ogromnym doświadczeniem zawodowym. Są audytorami systemu HACCP, posiadają duże doświadczenie w prowadzeniu szkoleń i usług doradczych.
 

 

Fiszka informacyjna

Termin:do ustalenia
 
Miejsce:Łódź, Hotel Ambasador, ul. Kosynierów Gdyńskich 8

Czas trwania szkolenia:2 dni

Godziny zajęć:

Dzień I:   11:00 - 18:00
Dzień II: 9:00 - 15:00

Cena szkolenia: 550 zł za 1 osobę

Obejmuje:

  • uczestnictwo w zajęciach
  • 2 obiady
  • przerwy kawowe
  • obszerne materiały szkoleniowe przydatne do dalszego wykorzystania
  • certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia
  • pomoc i konsultacje po szkoleniu

Cena szkolenia z 1 noclegiem, 1 śniadaniem i 2 obiadami: 670 zł za 1 osobę
 
Cena szkolenia z 1 noclegiem, 1 śniadaniem, 2 obiadami i 1 kolacją: 700 zł za 1 osobę
 
Uczestnikom szkolenia oferujemy zakwaterowanie w pokojach dwuosobowych z klimatyzacją, łazienkami, TV-Sat, telefonami. W kompleksie hotelowym do dyspozycji pozostają: restauracja, bar oraz GRATIS - basen, sauna sucha i parowa, jacuzzi, parking.
 

Zapewniamy specjalny rabat:

  • przy zgłoszeniu więcej niż jednej osoby, w celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o wypełnienie zapytania ofertowego lub kontakt telefoniczny
  • dla absolwentów innych szkoleń realizowanych przez Centrum Doskonalenia Kadr CeDeKa

zamawiam

 

Ta strona używa plików cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookie w przeglądarce. Szersze informacje o plikach cookies znajdziesz w Polityce cookie.

Akceptuje pliki cookies z tej strony.