Miejsce szkolenia: Łódź, Hotel (Dokładny adres hotelu zostanie przekazany zarejestrowanym uczestnikom, najpóźniej na 5 dni przed terminem szkolenia.)
Zgłoszenie firmoweOsoba indywidualna
Cel szkolenia:
Szkolenie ma na celu kształtowanie umiejętności stosowania zasad GHP i GMP oraz wdrażania i aktualizowania systemu HACCP.
Szkolenie szczególnie polecamy dla:
Osób odpowiedzialnych za politykę bezpieczeństwa żywności, osób wyznaczonych do samodzielnego wdrażania systemu HACCP, pracowników i kierowników działów jakości oraz menedżerów pragnących pogłębić swoją wiedzę nt. systemu HACCP.
Ramowy program szkolenia:
Przepisy prawne krajowe i wspólnotowe w zakresie bezpieczeństwa żywności
Rodzaje zagrożeń w żywności (biologiczne, chemiczne, fizyczne), ich źródła oraz sposoby zapobiegania
Zasady GHP/GMP
Opracowywanie procedur, instrukcji, prowadzenie zapisów w zakresie GHP/GMP
Wdrażanie systemu HACCP
Zasady audytowania systemu HACCP
Przykłady praktyczne
CEDEKA Centrum Doskonalenia Kadr, 86-105 Świecie, ul. Kiepury 30
tel.: 52 562 60 61, fax: 52 522 21 31, NIP: 559-165-88-04